De kliniek2020-04-13T09:49:21+00:00

De kliniek

Op 1 februari 2012 heeft dierenarts Fenna Kwakernaak dierenartsenpraktijk de Lijsterhof overgenomen van dierenarts Anneke Dekker. Deze praktijk bestond toen al ruim 30 jaar.

De praktijk werd omgedoopt tot Dierenkliniek Zandvoort. Na twee jaar op de oude locatie in de Lijsterstraat gewerkt te hebben met assistente Greet Bos, is de praktijk naar het centrum van Zandvoort verhuisd.

Hier is een nieuwe moderne kliniek opgezet met veel mogelijkheden. Op de nieuwe locatie zijn ook assistente Yvonne de Mooij en dierenarts Mariëlle Zuurendonk (voorheen onze vaste waarneemster) en later assistente Anouska van der Vliet in het vaste team toegetreden/gekomen.

In de loop der jaren zijn de behandelingsmogelijkheden van de praktijk verder ontwikkeld. Sinds 2013 beschikt het over geavanceerde gasnarcose. In 2015 zijn de onderzoeksmogelijkheden uitgebreid met digitale röntgen en bloedanalyse apparatuur. Sinds 2018 is er een nieuwe dentale unit bij gekomen waarmee gebitten met nauwkeurigheid behandeld kunnen worden.