Het team2022-03-22T09:23:03+00:00

Ontmoet het team

Fenna Kwakernaak
Fenna Kwakernaak
Ik ben opgegroeid met mijn ouders en oudere broer in Aalsmeer. Ik was altijd al veel met dieren bezig. Honden en paarden vooral. Thuis had ik ook nog konijnen. Tijdens mijn opleidingen paste ik veel op op kinderen en op mensen hun huisdieren.
Na een jaar in Amerika naar school te zijn gegaan en er na de hogere laboratoriumschool, ben ik gestart met de opleiding tot dierenarts.

In 2003 ben ik afgestudeerd in Utrecht aan de faculteit diergeneeskunde. De eerste jaren heb ik veel waargenomen in Noord-Holland. Uiteindelijk vond ik vast werk in IJmuiden en bij dierenartsenpraktijk de Lijsterhof in Zandvoort (2007). In 2010 ben ik in Zandvoort gaan wonen. Hier woon ik nu met mijn twee kinderen Nanouk en Rune en ons hondje Indy. Op 1 februari 2012 heb ik de praktijk in Zandvoort kunnen overnemen en sindsdien ben ik dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Zandvoort.

Mariëlle Heijstek Zuurendonk
Mariëlle Heijstek Zuurendonk
Hoi, ik ben Mariëlle, dierenarts sinds 2011 (Afgestudeerd in Gent, België). Ik ben opgegroeid in Zandvoort en wist na mijn studie al snel dat ik terug wilde naar deze omgeving. Vanaf 2013 ben ik in de kliniek gestart, nog op de Lijsterstraat, en sindsdien ben ik niet meer weg te krijgen! Het team in Zandvoort voelt als familie en dat is goud waard. Inmiddels ben ik twee zoontjes rijker, dus probeer ik werk en gezin te combineren. Je vindt me, uitzonderingen daargelaten, op woensdag en op vrijdag in de praktijk. Ik heb een hart voor dieren en mensen, en zal altijd mijn best doen om u en uw huisdier te helpen en ondersteuning te bieden waar ik kan. Tot ziens in de praktijk!
Greet Bos
Greet Bos
Mijn naam is Greet Bos en ik woon samen met mijn Chesapeake Bevy Retriever Chap in Zandvoort. Ik heb een dochter, maar die is al heel lang het huis uit. 13 maart 1978 ben ik samen met de ‘oude’ dierenarts, mevrouw Dekker, de praktijk begonnen, die in 2012 overgenomen is door de huidige dierenarts.
Ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde en het contact met mens en vooral dier maakt het afwisselend. Ik heb jarenlang een hondenschool gehad in Zandvoort en adviseer regelmatig eigenaren omtrent het gedrag en opvoeding. Ook adviseer ik bij aanschaf van een hond, welke rassen meer of minder ‘geschikt’ zijn.
Yvonne de Mooij
Yvonne de Mooij
Ik ben Yvonne de Mooij, geboren in Haarlem en opgegroeid met paarden, honden, geiten, kippen en konijnen. Tien jaar heb ik in een kleine en grote huisdierenpraktijk gewerkt bij Nico Kas. Met mijn gezin woon ik heerlijk in Zandvoort en vanaf maart 2013 werk ik met heel veel plezier bij Dierenkliniek Zandvoort. Ik vind het leuk om met kattengedrag bezig te zijn en daarmee de klant en de kat te helpen.
Anouska van der Vliet
Anouska van der Vliet
Ik ben geboren en getogen in Zandvoort. Sinds eind 2017 ben ik samen gaan wonen met mijn vriend in Rijnsburg. Hier wonen wij met mijn Franse bull Sjaakie. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Zandvoort en ik vind het superleuk om hier nu ook een vaste plek te hebben op de maandag en de vrijdag.
Pearl van der Werff
Pearl van der Werff
Hoi allemaal! Ik ben Pearl, de trotse eigenaar van een hond en een kat. Tijdens mijn opleiding tot paraveterinair heb ik onder andere bij Dierenkliniek Zandvoort stage gelopen en na mijn afstuderen in juli 2019, ben ik hier direct aan de slag gegaan. Naast mijn werk in de kliniek werk ik ook al jaren met veel plezier op het strand. Misschien komen jullie mij daar ook wel eens tegen. Tot ziens in de kliniek!